Magunkról

A www.karrier.hu oldal hazai úttörőként 1996-ban indult, magáénak tudván ezzel a Magyarország első állásportálja címet. A cég 100%-ban magyar tulajdonú, budapesti székhelyű családi vállalkozás formájában azóta is fejlődik. Az elmúlt évben egy a mai piac elvárásainak megfelelni tudó, strukturálisan, funkcionálisan illetve grafikailag is megújuló oldal kialakításán fáradoztunk. A portál 2011 év elején új erőre kapva béta verzióban újra indult, reményeink szerint mind a munkaadók mind a munkavállalók megelégedésére. 2014. októberében új grafikai megjelenéssel leptük meg látogatóinkat. Ekkor a grafikai megjelenésen túl számos új funkcióval láttuk el weboldalunkat.

KARRIER Filozófia

„Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.” /George Eliot/ Álláskereső portálunk olyan tapasztalt szakemberek, specialisták, szakértők, felső- és középvezetők által betölthető pozíciókra specializálódott, amelyek munkában töltött évek során elsajátított komoly szakmai tapasztalatot, magas fokú hozzáértést és biztos nyelvtudást kívánnak. Célunk, hogy ne csak állásokat, hanem komoly magyar és európai karriereket kínáljunk. Szeretnénk élni a német ajkú országok munkaerőpiacának megnyitására révén adódó lehetőségekkel, ezért a magyar mellett figyelmünk középpontjában németországi, ausztriai illetve svájci állások állnak. Számunkra evidens, hogy ebben az álláskínálati szegmensben a magyar munkaadók pozíciói versenyben vannak az európai kínálattal. Ezért kitüntetett figyelmet fordítunk azokra a magyarországi munkaadókra is, akik - kiemelt kompenzációs csomagok mellett - valóban rangos karrier lehetőséget biztosítanak, és akik magasan kvalifikált és sok év tapasztalattal rendelkező jelölteket keresnek csapatuk bővítésére.

KARRIER Hírlevél

Pár perces regisztráció után, a Karrier hírlevél segítségével, személyre szabott igények alapján e-mailben elküldjük az Önt érdeklő állásajánlatokat. Adatbázisunk folyamatosan frissül, egy időben monitorozva az aktuális németországi, ausztriai, svájci és magyarországi álláshirdető oldalakat illetve kiemelt munkaadókat

KARRIER CV

Annak érdekében, hogy portálunk kínálta lehetőségeket minél sikeresebben kiaknázhassa, javasoljuk, hogy a gyors érdekében a regisztráció folyamán - vagy akár később visszatérve - töltse fel szakmai önéletrajzát is. Így lehetőséget biztosít rá, hogy tapasztalt és szakmailag érett munkaerőt kereső hazai és külföldi ügyfeleink könnyen megtalálják Önt. Amennyiben bármilyen kérdése vagy észrevétele van, úgy azt az info@karrier.hu email címre várjuk. Sikeres álláskeresést kíván a Karrier.hu csapata! Munkaadóink bővebb információt a Szolgáltatások menüpontban érhetnek el.