Önéletrajz minta

Az állás keresés során sok szempontot veszünk figyelembe, hol lesz az új munkahely? Mennyit fogunk keresni? Mit kell majd pontosan csinálni az munkahelyen?
De sokan elfeledkeznek a legfontosabb dologról amit a HR-es majdnem legelőször lát, ez pedig nem más, mint az önéletrajz. Sokszor a jól megírt önéletrajz fél siker, töltsd le Te is az önéletrajz mintát és legyél sikeres.
Az önéletrajz minta letöltése után nem kell mást tenni, mint kitölteni a megfelelő adatokkal és már meg is lehet pályázni a kívánt állást.


Önéletrajz minta Account Menedzsereknek

Account Manager esetében nem a megszokott sablonokra épülő önéletrajzot várják el a HR-esek, pont azért mert ez a szakma nem a megszokott általános elvárársokkal rendelkezik.  


Nagyon fontos, hogy hangsúlyozni kell az elért komolyabb eredményeinket az önéletrajzunkban azokat azok amelyek publikusak,  és alá is tudunk támasztani. Referenciák minden önéletrajz formánál fontosak, de ezen szakterület esetében még kiemeltebben fontos, ezért csak olyat adjuk meg amelyek valós eredményen alapulnak és mindenki számára elérhetőek. 


Amennyiben az álláshírdetés azt megkívánja akkor javasolt a különböző iparági jellegzetességekre kitérni. Ezzel már az önéletrajzban tudjuk bizonyítani azt, hogy nem csak általános tudásunk van hanem az adott területen is bizonyítottunk már a talpra esettségünket.  


A pozíció főbb értékei: szakterületi tapasztalat, kapcsolatok, affinitás az eladásokhoz. Ezek mindegyike fontos az account menedzser munkakörre történő jelentkezés során. 


 Angol nyelvű kísérő levél

Hazánkban is egyre több multinacionális vállalat tevékenykedik. aminek természtes vele járója, hogy idegen nyelven kell kommunikálni az adott vállalatnál.

Az állásra történő jelentkezés során már amikor az önéletrajzunkat elküldjük akkor már a kísérő levél is legyen angol nyelven megírva. Kísérő levélben érdemes saját magunkat bemutatni és röviden leírni, hogy  mit csináltunk eddig, és  röviden arról is írhatunk, hogy miért szeretnénk az adott vállalatnál dolgozni.  

Az általunk készített angol nyelvű kísérő levélben nagyon jó példa erre, töltsd le és ha van bennne számodra szimpatikus rész akkor tedd bele kísérő leveledbe. 


Pénzügyi munkatárs kísérő levél

Álláskeresés folyamatában az egyik legfontosabb lépés, hogy az önéletrajzunk mellé kísérő levet is írjunk. A kísérőlevélnagyon fontos, mert ezt és az önéletrajzot fogja a leendőmunkaadó először látni.