Konstruktőr – Budapesti iroda

Cégnév: Audi Hungaria Motor Kft.
Szakterület:
Gyártás / termelés / ipar
Szint:
2-5 év
Nyelv:
Angol, Német
Munkavégzés helye:
Budapest
Állás leírása:

Függetlenül attól, hogy karrierútjának melyik állomásánál tart, az Audi kihívást és fejlődést jelentő lehetőségeket biztosít Önnek. A folyamatos tanulás, kompetencia alapú fejlesztési modell és a rendszeres visszacsatolás eredményeképpen minden kolléga lehetőséget kap arra, hogy céljait elérje és egyéni terveit megvalósítsa. Köszönhetően az izgalmas feladatköröknek, a fiatalos munkahelyi hangulatnak és a high-tech környezetnek, az Audi Hungaria olyan hely, ahová a munkatársak szívesen járnak dolgozni.Feladatok

Kelet-európai beszállítók projektjeinek koordinációja (műszaki) szempontból az ajánlattételtől a műszaki engedélyeztetésig

Beszállítók támogatása a termékfejlesztés rendszereit, folyamatait illetően

Kapcsolattartás a beszállítók és a konszern fejlesztési részlegei között (kérdések, problémák tisztázása, műszaki megbeszélések lebonyolítása)

Beszállítók támogatása a termékfejlesztési folyamat mérföldköveinek eléréséhez/teljesítéséhez (minták, prototípusok, vizsgálatok, változásmenedzsment)

Időtervek egyeztetése a konszern telephelyeivel

Intézkedések meghatározása és követése az időtervtől való eltérés esetén

Beszállítók műszaki fejlesztési kompetenciájának értékelése

Beszállítók felkészítése a műszaki fejlesztési terület auditjaira

Beszállítók támogatása technikai problémák esetén a szériagyártásbanElvárások

Lezárt felsőfokú tanulmányok műszaki területen

Legalább 3 éves autóiparban szerzett konstruktőri tapasztalat

Az Audi/VW termékfejlesztési folyamatának ismerete és jártasság egyéb fejlesztési eszközökben

Tárgyalóképes német és angol nyelvtudás

Rugalmasság a munkaidőre és a munkavégzés helyére vonatkozóan

Kiváló kommunikációs képesség

(interkulturális környezetben is)

Célorientáltság

Csapatjáték

Önálló és proaktív munkavégzés

Ügyfél- és eredményorientáltság

„B“ kategóriás jogosítványAmit kínálunk

Változatos feladatok, fiatalos munkahelyi hangulat és hosszú távú karrierlehetőségek – ez az Audi Hungaria! A rendszeres visszacsatolásnak és a kompetencia alapú fejlesztési modellnek köszönhetően minden munkatársunk személyre szabottan bővítheti szakmai és nem szakmai ismereteit, amelyhez különféle tréningek, oktatások és nyelvi képzések nyújtanak segítséget. Az inspiráló munkakörnyezethez hozzájárulnak high-tech eszközeink, csúcstechnológiát képviselő felszereléseink és prémium termékeink is. Kollégáink szakértelmét és lelkesedését versenyképes alapbérrel, teljesítményfüggő mozgóbérrel, 13. havi bérkifizetéssel, prémiumkifizetéssel és béren kívüli juttatásokkal honoráljuk.Tudjon meg többet arról, hogy miért érdemes hozzánk csatlakozni! https://audi.hu/hu/karrier/miert-erdemes/PÁLYÁZOM »