Jogász

Cégnév: Allianz
Szakterület:
Pénzügy / biztosítás
Szint:
Pályakezdő / 0-2 év, 2-5 év
Nyelv:
Angol
Munkavégzés helye:
Budapest
Állás leírása:

Az Allianz Hungária Zrt. budapesti központjába, teljes munkaidős munkavégzésre keres jogász munkatársat kárrendezési területre.

 

A németországi központú Allianz a világ egyik legnagyobb globális biztosítási és pénzügyi szolgáltatója. Több mint 70 országban 148 000 munkatársa áll közel 83 millió ügyfele rendelkezésére.

Az Allianz Hungária Zrt. 2015-ben elnyerte a Legjobb Munkahely címet. A nemzetközileg élen járó Allianz Csoport tagjaként a hazai biztosítási piac meghatározó szereplője. Többszörös Superbrands és Business Superbrands díjas, háromszoros Best of Call Centers díjas a GfK Hungária Piackutató Intézet Top 10 Call Center versenyében a biztosítók között, valamint 2014-ben az "Az Év Fogyasztóbarát Biztosítója" cím tulajdonosa.Feladatok 

Jogigényes kárrendezési területen, a saját hatáskörébe tartozó vállalati felelősségi károk peren kívüli, teljes körű szakmai elbírálása és rendezése, szakmai álláspontok kimunkálása

A folyamatba épített ellenőrzések elvégzése és dokumentálása

Folyamatos kapcsolattartás a társterületekkel, külső ügyfelekkel, külföldi biztosítókkalElvárásaink 

Jogi egyetemi végzettség

Aktív, legalább középszintű angol nyelvtudás

Jó kommunikációs készség (szóban és írásban egyaránt)

Folyamatszemléletű gondolkodásElőnyt jelent 

Biztosításszakmai területen szerzett tapasztalat

2-3 éves, jogi területen szerzett tapasztalatAmit kínálunk 

Munkatársainknak versenyképes jövedelmet, nemzetközileg élenjáró ismereteket, a folyamatos fejlődés lehetőségét és egy piacvezető nagyvállalat stabilitását nyújtjuk.Amennyiben úgy érzi, hogy megfelel a munkakör követelményeinek, önéletrajzát és motivációs levelét az alábbi e-mail címen várjuk:

E-mail: karrier@allianz.hu