HR Business Partner Debrecen

Cégnév: HILL International Hungary
Szakterület:
Humán erőforrás / munkaügy
Szint:
Pályakezdő / 0-2 év, 2-5 év, 5 évnél több
Nyelv:
Nem szükséges, Nem beszélek nyelveket
Munkavégzés helye:
Hajdú-Bihar
Állás leírása:

Kiemelt fontosságú feladataid lesznek:-Aktív kommunikációt folytatni a vezetőkkel, üzleti partnerként támogatni őket.

-Segíteni a műszakvezetőket a foglalkoztatási problémák megoldásában.· Részt venni a teljesítménynövekedés fejlesztésében, ehhez mérési pontokat kialakítani, és elemzéseket végezni.

-Követni a munkaerő-piaci trendeket, elemezni azok hatásait, majd javaslatokat készíteni. Ehhez gyökérok analíziseket végezni, és változásokat generálni.Napi feladataid lesznek:-A szükséges létszámigény biztosítása, a toborzás és kiválasztás levezénylése (hirdetések megírása, interjúk bonyolítása, pályázói anyag dokumentálása).

-HR projekteket vezetése, többek között munkahelyi elégedettség, jó közérzet javítása, fluktuáció mértékének csökkentése, a munkabiztonság és egészségjavítási programok támogatása és irányítása, valamint dolgozói rendezvények és kampányok szervezése.

-A munkatársak motiválása, és fejlesztési projektek indítása a hatékonyság érdekében. A személyes fejlesztési programok megtervezése és szervezése.

-Kapcsolatokat építeni és együttműködéseket kötni a releváns partnerekkel és a kapcsolódó szakmunkás végzettséget és diplomát adó oktatási intézményekkel.

-Biztosítani a HR adatbázis naprakész állapotát a szükséges információk HR adminisztráció felé továbbításával.Szükséges kompetenciák és tapasztalatok

Hogyan lehetsz sikeres ebben a pozícióban?-Néhány év gyártási területen eltöltött HR tapasztalattal (HRBP, HR kontroller, HR toborzó) rendelkező szakembert keresünk. Megbízónk cége folyamatosan fejlődik, ezért fontos számára, hogy a megfelelő szakemberek a megfelelő helyre kerüljenek.

-Jól ismered a helyi munkaerő-piacot és a toborzás mellett más, releváns HR területi tapasztalatod is van; kiemelten HR controlling az elemzések miatt, de fontos területek lehetnek még a dolgozói elégedettség, talent management, cafetéria és juttatások, egyéni és szervezeti fejlesztések is.

-Angol nyelvtudás előnyt jelent, de nem szükséges, vállalatirányítási rendszer tapasztalat (Navision előny) és magas szintű Excel tudás szükséges.

-Magabiztos, rugalmas, pozitív gondolkodású vagy, hivatásodnak tekinted a HR területet, és az üzleti gondolkodás sem áll távol tőled. Kellő empátiával kezeled az embereket. Nemzetközi kultúrájú cégekben szereztél munkatapasztalatot. A pozíció betöltőjét egy folyamatosan fejlődő, családias vállalatban tanulási és szakmai fejlődési lehetőség, hosszú távú munkalehetőség és támogató háttér várja. Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődésedet, pályázatodat online rendszerünkön keresztül, magyar nyelvű, fényképes önéletrajza feltöltésével, valamint egy adatlap és egy rövid kérdőív kitöltésével a JELENTKEZÉS gombra kattintva tudod benyújtani.