Functional Safety Manager (JGM-6616)

Cégnév: ITJobs Kft.
Szakterület:
Mérnöki tevékenység
Szint:
Pályakezdő / 0-2 év
Nyelv:
Angol
Munkavégzés helye:
Budapest
Állás leírása:

A Jobsgarden-ITJobs Manufacturing divíziója keres világszerte ismert, gyártásban és technológiai innovációban tevékenykedő, vezető multinacionális megbízója számára Funkcionális Rendszerbiztonsági mérnök pozícióba.

Pozíció részletezése / Position overviewAutóipari gyártó partnerünk szoftver, elektronika, valamint rendszerfejlesztés támogatására az FMEA területén jártas mérnököt keres. A feladatkör magában foglalja a rendszer biztonsági koncepciójának kidolgozását, biztonsági analízisek elvégzését, a projekt csapat támogatását, illetve a tevékenység moderálását FMEA, FMEDA, FTA eszközökkel, valamint a rendszer-validáció tevékenységeinek tervezését és támogatását. További feladat a különböző telephelyekkel való kapcsolattartás. Elvárások-    Felsőfokú szakirányú végzettség villamosmérnök, vagy autógépész szakon

-    Gyakorlat FMEA és FTA módszer alkalmazásában

-    Megbízható angol nyelvtudás

-    Magas szintű kommunikációs és teammunkában való együttműködési készség

-    Autóipari terület iránti érdeklődésElőny-    Német nyelvtudás

-    Elektronikus rendszerek, valamint mikrokontrollerek és beágyazott szoftverek ismerete

-    Autóipari minőségügyi szabványok ismerete

-    Funkcionális biztonsági szabványok, illetve jóváhagyási direktívák ismereteAmennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését, Word formátumú önéletrajzát a pozíció megnevezésével az anna.szabo@jobsgarden.hu e-mail címre várjuk.